Qui sóm?

Barcelona, 20 de juliol de 2006

Benvolguts ciutadans, benvolgudes ciutadanes,
Com vostès saben, fa un any, l’Ajuntament de Sant Andreu va fer pública la seva intenció de construir un aparcament soterrat de dues plantes en el reduït espai de l’interior de l’illa, formada per els carrers de Vèlia, Ignasi de Ros, Pardo, i Riera d’horta que és com dir en el pati del darrere de les nostres cases.

Som un grup de veïns, preocupats per tot el que se’ns venia a sobre, i ens vàrem constituït en Comissió de Veïns d’Afectats.
Avui dia i desprès d’assistir a Plenaris del Ajuntament, audiències públiques i reunions amb els responsables del Districte de Sant Andreu, s’ha pogut comprovar que existeix una política d’orelles sordes, tot són promeses i bones paraules però el resultat es ben trist, no fan cas a tot el que no representi un negoci o un lluïment per l’Ajuntament,afortunadament vàren trobar el recolzament  dels veïns  i es per a tot això que hem decidit constituir La Plataforma de Veïns Afectats del Barri del Congrés.

Audiencia pública 6/4/2006
Masiva afluencia de vecinos y vecinas. El 6 de Abril de 2006, los vecinos afectados de las antiguas pistas Velia, hicieron acto de presencia en la Audiencia pública celebrada por el Ayuntamiento en la plaza Orfila.Expresando su NO AL PARKING!!!

Si és ben cert que la unió fa la força, a més a més, facilitarà l’intercanvi
i difusió de tota mena d’informes i documents,
arribant més fàcilment a tots els ciutadans afectats
per l’Administració municipal.

Estem oberts al tres barris del districte de Sant Andreu per colaborar i realitzar accions conjuntes, que puguin forçà a l’Ajuntament a escoltar les nostres demandes i donar les solucions als nostres problemes. Recentment, hem contractat els serveis d’un gabinet d’advocats, que ens donaran tot el suport legal i tècnic (arquitectes), per aturar aquest projecte i altres.

Perque és un deure de l’Ajuntament de Barcelona conèixer i tenir en compte l’opinió dels seus ciutadans, nosaltres, i perque tenim el dret a participar en la construcció d’un model de ciutat, i de barri, sostenibles.

Jordi Flores
Plataforma Congrés 

Plataforma de Veïns Afectats del Barri del Congrés
plataforma@plataformacongres.com