Web 2006-2010

Visita la web anterior de la Plataforma.

López-Tena a Peces-Barba: “Als catalans ens hauria anat millor si haguéssim cremat Madrid quan la vam conquerir el 1710”

El diputat de SI contesta a l’expresident del Congrés a Facebook: “Ja no podeu bombardejar Barcelona, heu perdut. Adéu, Espanya!

”Joan Tardà publica a Twitter que les paraules de l’exdirigent socialista “només poden respondre a ser un enorme fill de puta”

Alfons López-Tena s’ha afegit a l’allau de crítiques a les polèmiques declaracions de l’expresident del Congrés Gregorio Peces-Barba amb un missatge al seu compte de Facebook.

S’hi pot llegir: “Als catalans ens hauria anat millor si haguéssim cremat Madrid quan la vam conquerir el 1710. Als catalans ens hauria anat millor que els espanyols ataquessin també Portugal el 1640, hauríem guanyat i ens hauríem repartit Espanya amb els portuguesos.

Als catalans ens hauria anat millor donar suport a Napoleó, ara els espanyols serien una regió de França. Ja no podeu bombardejar Barcelona, heu perdut. Adéu, Espanya!”.

Poc abans, el republicà Joan Tardà havia publicat a Twitter que les paraules de Peces-Barba “només poden respondre a ser un enorme fill de puta”.

Publicat: El Punt Avui
28-10-2011

You must be logged in to post a comment.