Web 2006-2010

Visita la web anterior de la Plataforma.

Els “indignats” abandonen la plaça Catalunya després que els ho demani la Guàrdia Urbana

Les desenes de persones que havien acampat durant la darrera setmana al centre de Barcelona han marxat sense oposar resistència Divendres, un grup d’activistes va ocupar un edifici al barri barceloní

Aquest dilluns al matí, agents de la Guàrdia Urbana han demanat a les desenes d’“indignats” que des de l’11 de novembre acampaven a la plaça Catalunya que abandonessin l’espai. Fonts policials han assegurat que els “indignats” no han oposat resistència, han recollit les seves pertinences i han marxat.

Els acampats havien instal·lat les primeres dues tendes fa uns deu dies, i al llarg de la setmana prèvia a les eleccions desenes de persones han passat la nit a la plaça. Imatge de la plaça el divendres 11 de novembre, quan desenes d’“indignats” van tornar a acampar a la plaça Catalunya Foto: SÒNIA SERRA / ACN. Divendres passat, vetlla de la jornada de reflexió, els “indignats” van celebrar una assemblea que va congregar unes quatre-centes persones, i després van iniciar una manifestació que va finalitzar amb l’ocupació d’un edifici del barri d’Hostafrancs.

Desallotgen un edifici ocupat al barri de la Sagrera de Barcelona

Publicat: El Punt Avui
21-11-2011

You must be logged in to post a comment.