Web 2006-2010

Visita la web anterior de la Plataforma.

La pluja col·lapsa els accessos a Barcelona

Carreteres d’arreu del país enregistren des de primera hora un volum de trànsit superior a l’habitual agreujat amb accidents i avaries La B-10 i la B-20 presenten diversos quilòmetres de circulació amb retencions al nus del Llobregat

28/10/11 09:13 – Barcelona – ACN

La pluja està provocant un matí molt complicat a la xarxa viària catalana aquest divendres.

Carreteres d’arreu del país enregistren des de primera hora un volum de densitat superior a l’habitual, fet que es complica quan hi ha un accident o una avaria.

És el cas de l’autopista AP-7 al pas pel Papiol, d’una banda, i per Sant Jaume dels Domenys, de l’altra. En ambdós punts s’hi registren accidents en sentit Tarragona que obliguen a tallar carrils i que causen cues quilomètriques.

Un dels primers vehicles que ha passat per la N-340 un cop s’ha restablert la circulació Foto: ACN.

Els punts més complicats es registren als accessos a Barcelona i a les rondes de la capital catalana. La B-10 i la B-20 presenten diversos quilòmetres de circulació amb retencions al nus del Llobregat.

A l’altre extrem, al nus de la Trinitat, hi ha també cues causades principalment per la pluja.

Un altre accident, aquest a la B-30 en terme de Cerdanyola, complica igualment el trànsit que s’adreça a Barcelona.

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que també hi ha retencions, de fins a 17 quilòmetres, a la C-58, entre el Nu de la Trinitat i Terrassa, i 16 quilòmetres a l’autopista A-2 entre Cornellà de Llobregat i Sant Andreu de la Barca.

Protecció Civil manté la prealerta per tempestes al litoral i al prelitoral

Publicat: El Punt Avui
28-10-2011

You must be logged in to post a comment.