Web 2006-2010

Visita la web anterior de la Plataforma.

Quatre carreteres tallades a l’Alt Empordà per les pluges

La T-301, a Tortosa, també està tancada al trànsit per les precipitacionsL’acumulació d’aigua obliga a tallar 12 quilòmetres de la N-II a Vilamalla

La intensificació de les precipitacions en les últimes hores ha obligat a tallar quatre carreteres de l’Alt Empordà i una a Tortosa, segons el Servei Català del Trànsit. Les vies afectades són la N-II, tallada 12 km a Vilamalla; la C-252, afectada al Far d’Empordà i a Garriguella; la C-31, tallada a Vilamalla, i la GIP-5129, que continua interrompuda a Vilafant. També continua tallada la T-301 a Tortosa per les pluges.

A Figueres, l’Ajuntament ha activat en fase d’alerta el pla d’emergència i la policia de la capital altempordanesa ha tallat diversos carrers per l’acumulació de l’aigua. Així mateix, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha avançat a la una del migdia la recollida dels alumnes de les escoles de la comarca.

Tot i que la GIP-5129 ja estava tallada a Vilafant des de primera hora del matí, la N-II, la C-252 i la C-31 s’han interromput més tard, al voltant de la una del migdia. La que ja s’ha pogut obrir al trànsit és la N-260, que estava tallada a Llançà.

Reforç policial a Figueres

Aquest migdia l’Ajuntament de Figueres ha activat en fase d’alerta el pla d’emergència municipal, a causa de les pluges intenses que afecten la ciutat i part de l’Alt Empordà. Com a conseqüència, la Guàrdia Urbana ha reforçat els efectius en previsió que l’episodi de pluges s’allargui i provoqui afectacions a la ciutat en les properes hores.

Fins a la una del migdia, la policia figuerenca ha tallat diverses vies públiques per l’acumulació d’aigua. És el cas del carrer Pedreres, de la plaça de l’Estació i, finalment, de la carretera que uneix Vilatenim amb el Far i que travessa el riu Manol.

L’Ajuntament, d’acord amb el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, ha avançat al migdia la recollida dels alumnes que utilitzen el servei de transport escolar. Una acció que es porta a terme com a mesura de prevenció. L’ens comarcal ha comunicat que realitzava la mateixa operació amb la resta de línies de transport escolar de la comarca.

Suspeses les classes de la tarda

El consistori figuerenc ha informat que s’ha decidit també suspendre les classes de la tarda a les escoles de Primària i Secundària de Figueres a causa de les pluges intenses que cauen a la ciutat des d’aquest matí.

Publicat:El Punt Avui
21-11-2011

You must be logged in to post a comment.