Web 2006-2010

Visita la web anterior de la Plataforma.

El govern espanyol tornarà prorrogar l’ajut als aturats de llarga duració

El ministeri de Treball vol posar l’accent en els programes de formacióValeriano Gómez reconeix que costarà reprendre el diàleg social després del 29-S

Madrid Agències

El ministre de Treball, Valeriano Gómez, ha avançat aquest dimecres que el govern espanyol té intenció de tornar a prorrogar l’ajut de 426 euros que reben els aturats de llarga duració que han esgotat el subsidi d’atur i que estiguin inscrits en algun programa de formació.

En roda de premsa després de reunir-se amb la consellera de Treball de la Generalitat, Mar Serna, el ministre ha assegurat que la mesura és reeditarà sis mesos més, des del febrer fins a l’ agost de 2011. Aquesta és la tercera vegada que l’executiu central prorroga el Programa Temporal de Protecció per Atur i Inserció (Prodi).

El titular de Treball ha explicat que l’executiu aprofitarà l’ampliació per incloure alguns canvis en aquest prestació. Així, posarà l’accent en la formació a través d’una reforma dels programes dels serveis públics d’ocupació que vol tenir enllestida al febrer.

You must be logged in to post a comment.