Web 2006-2010

Visita la web anterior de la Plataforma.

Patronal i sindicats surten de la reunió sense acord de reforma laboral

Foto de la Noticia

Foto: EP

MADRID, 26 (EUROPA PRESS)

CCOO, UGT i CEOE tampoc han aconseguit arribar a un acord sobre la reforma laboral, tot i que s’han compromès a seguir negociant.

   Així, la possibilitat que el Govern decideixi emprendre-la per decret abans que acabi el mes de maig està encara més a prop.

   A la reunió han estat presents els màxims dirigents de CCOO, UGT, i CEOE, Ignacio Fernández Toxo, Cándido Méndez i Gerardo Díaz Ferrán, respectivament, però l’alt nivell dels negociadors no s’ha traduït en un acostament de postures.Segons han indicat fonts sindicals a Europa Press, “es mantenen les distàncies” entre les parts davant de la mirada atenta de l’executiu. “CCOO i UGT es ratifiquen en la seva voluntat d’acord i seguiran negociant en els pròxims dies”, han indicat les mateixes fonts que, d’altra banda, segueixen considerant “necessari i urgent” arribar a un l’acord. Des de la patronal es manté el silenci.

   Amb la reunió d’avui, els agents socials han gastat un nou cartutx dels pocs que queden abans que s’acabi el termini fixat per tancar un acord, que expira dilluns que ve.

   Pel costat de l’executiu, el ministre de Treball i Immigració, Celestino Corbacho, ha dit aquest matí que tenia “confiança” que la reunió pogués propiciar “avenços importants” i, en concret, ha expressat el seu desig que “com a mínim” pugui “desencallar-se” l’escull sobre els “temes contractuals”.

   També, la vicepresidenta segona del Govern i ministra d’Economia i Hisenda, Elena Salgado, ha insistit que el Govern “està decidit” a impulsar una reforma laboral que permeti millorar la competitivitat de l’economia espanyola, ja que es tracta de la reforma que “més pot” contribuir al creixement del país.

europapress.cat
Dijous, 27 de maig 2010

You must be logged in to post a comment.