V Fira d’Economia Solidària de Catalunya

Més 170 empreses, iniciatives i projectes de l’economia social i solidària participaran a la cinquena edició de la Fira d’Economia Social de Catalunya (FESC) amb expositors, xerrades, taules rodones, conferències, presentacions, activitats lúdiques i tallers al voltant de l’economia solidària i el territori.
Tindrà lloc els propers 21, 22 i 23 d’octubre a l’antiga fàbrica Fabra i Coats de Sant Andreu, no us ho perdeu!

La Xarxa d’Economia Solidària, organitzadora de la FESC, vol aprofitar la celebració del cinquè aniversari per oferir un salt quantitatiu i qualitatiu a la fira. Aquests cinc anys han servit per compartir amb totes les persones visitants que han passat per la fira un nou model d’economia més sostenible, més just i que posa a les persones al centre de la vida. Durant aquests temps, la fira ha servit també per articular i donar forma a un sector que any rere any s’enforteix, es consolida com a alternativa al capitalisme i és capaç de donar resposta a totes les necessitats del nostre dia a dia.

Aquest any doncs, la fira tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 d’octubre a la Fabra i Coats de Sant Andreu i com a novetat, s’ampliarà la superfície destinada a l’àrea d’exposició d’empreses cooperatives i associacions i es destinarà també més espai a aquelles dedicades a la venda directa de productes agroecològics.
En aquesta cinquena edició els continguts de la Fira giraran al voltant del tema central, l’economia solidària i el territori, i abordaran les qüestions estratègiques que afecten l’impuls de les economies alternatives. El programa s’articula al voltant de quatre eixos: Territori en cooperació, Recuperar sobiranies, Creació de mercats socials i Educació i cultura per a la transformació social.

L’entrada serà gratuïta, i l’ecosol tornarà a ser la moneda alternativa, encara que aquest cop també es podran fer servir altres monedes socials catalanes, vàlides per a qualsevol transacció que s’hi dugui a terme.

A la seva web podeu trobar tota la informació i programació de la fira. També podeu mirar el vídeo amb el resum de l’edició 2015 o mirar lesfotografies de Flickr d’edicions anteriors.

https://www.barcelona.cat/ca/

dilluns, octubre 10, 2016 –

Districte de Sant Andreu
Ajuntament de Barcelona

Leave a Reply