Esperanza Aguirre amenaça els agents de mobilitat de denunciar-los per “retenció il·legal”

La presidenta del PP de Madrid acusa els agents que la van multar de “mentiders”, “prepotents” i “masclistes”L’expresidenta de la Comunitat de Madrid assegura que “res del que diu el comunicat” de la seva multa i posterior fuga és veritat.
La presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, ha assegurat aquesta nit que estudiarà amb els seus advocats si denuncia per una possible “retenció il·legal” els agents de mobilitat de l’Ajuntament de Madrid, a qui acusa de “mentir” amb “prepotència i masclisme”. Així, Aguirre, que ha seguit donant la seva versió en diversos mitjans de comunicació després de ser multada a la Gran Vía quan conduïa el seu cotxe, ha explicat que es va aturar al carril bus al veure que s’havia parat un taxi davant seu i pensant que tindria temps de treure diners d’un caixer automàtic, “amb tan mala sort” que va ser sancionada per un agent.

En declaracions a la Cadena Ser, ha assegurat que “res del que diu el comunicat” de la seva multa i posterior fuga és veritat. Segons ella, va decidir abandonar la zona després de ser multada i després de dir-li a l’agent de mobilitat que no volia còpia de la denuncia. L’expresidenta de la Comunitat de Madrid s’ha mostrat molesta perquè tenia pressa, li havia dit a l’agent que “tenia molta raó” i perquè feia entre 15 i 20 minuts que estava retinguda. “Volien la meva foto amb set agents”, ha dit abans d’acusar-los d’haver actuat amb “mentides, prepotència i masclisme”.

Aguirre ha assegurat que és “la més respectuosa amb la policia”, però ha qüestionat les actuacions dels agents de mobilitat de l’Ajuntament -“s’hauria de preguntar als madrilenys per la seva opinió”, ha dit- i, per aquest motiu, ha assenyalat que “potser” denunciarà aquests agents per possible “retenció il·legal”.

Aquest divendres, Aguirre ha continuat donant la seva versió dels fets i criticant els agents en diversos mitjans de comunicació. Concretament, ha dit que els agents de mobilitat que la van multar aquest dijous per parar en un carril van anar a comissaria amb la premsa i el seu sindicat, i ha qüestionat que “si una persona té un atac d’ansietat per posar una multa a una senyora, encara que sigui famosa, estigui capacitat per ser agent de mobilitat”.

En declaracions a diverses ràdios i televisions, Aguirre ha reconegut una vegada i una altra que va actuar malament i va cometre una infracció al parar el seu cotxe en un carril bus per treure diners d’un caixer.

Notícies relacionades

Leave a Reply