Rajoy afirma que vol abandonar la política definitivament

Pel que fa al seu futur, Rajoy ha afirmat que ho decidirà ben aviat
Respon a Aznar que “el centre-dreta no té cap necessitat de ser reconstruït”

AGÈNCIES

L’expresident del govern espanyol Mariano Rajoy ha explicat avui a la COPE que vol abandonar la política de manera definitiva ja que “no té sentit quedar-se més temps aquí.”

Rajoy ha explicat que “hi ha altres coses a la vida més enllà de la política.” Pel que fa al seu futur, Rajoy ha afirmat que ho decidirà ben aviat.

L’expresident del govern espanyol i president del PP, Mariano Rajoy, ha replicat també aquest dimecres al matí al també expresident espanyol José María Aznar que el centredreta a l’Estat “no s’ha de reconstruir”.

“El partit de centredreta és el PP, que té 137 escons, més de 50 més que el segon partit, que no és de centredreta”, ha argumentat Rajoy en una entrevista a la COPE, on també ha destacat que la seva formació ha guanyat les eleccions al Congrés durant els anys 2011, 2015 i 2016.

D’aquesta manera, Rajoy responia a l’oferiment d’Aznar, ahir al vespre, de reconstruir el centredreta després que l’encara president popular anunciés la seva dimissió la capdavant del partit.

Article publicat per: El Punt Avui, 6 de juny 2018

Leave a Reply