Web 2006-2010

Visita la web anterior de la Plataforma.

Acta Assemblea pel Canòdrom /// 3.6.2014 /// La Vaina

 Acta Assemblea pel Canòdrom /// 3.6.2014 ///

  • La Vaina
  •  Activitats dissabte 7 (Activitats Cau)
  • Activitats dissabte 14 (Mostra d’entitats)
  • Agitació
  • Tema reunionsReunió Taula de Treball

Taula de treball

Es va celebrar una trobada la setmana anterior. Amb molta gent participant, feia molt que no es convocava, in situ es va passar un document de comparativa del que es demanava i del que proposa l’Ajuntament. Es va arribar a un acord majoritari de que no s’accepta la nova proposta per haver patit retallades.
No es va parlar del Canòdrom perquè no era oportú per la urgència de les al·legacions. El dia 10 de juny a les 20’00h es torna a convocar una Taula de Treball (tb referida exclusivament a les al·legacions dels 20.000mEs va valorar la participativitat a la Taula de treball i es van aclarir alguns punts que no havien quedat entesos.

El resultat eren dues preguntes per a la reflexió:

• A canvi de què, i sobretot de quan, es renuncia a destinar l’edifici del Canòdrom a úsos pel barri?
• El discurs de la Taula de Treball és cedir l’edifici del Canòdrom a l’Ajuntament per què en faci un equipament de ciutat. Realment el veïnat ho vol així?
2) per coordinar unes al·legacions col·lectives. 

Activitats dissabte 7 (Activitats Cau)Veiem que no tenim prou força i no hem preparat les coses com per fer una assemblea al carrer el dissabte abans de les activitats del Cau. Per això ens limitarem a muntar una paradeta amb un full de signatures per a recollir suports. La Marga i la Mireia ho faran i la Gemma els farà arribar copies i una pancarta reutilitzada.Es presenta el full de signatures que va fer el Jordi i que la Mònica va afinar una mica. Es creu que el text és massa complex i pot induir a error.
Es proposa “Els i les sotasignants volem que l’edifici del Canòdrom del barri del Congrés-Indians sigui destinat a usos del barri, i no com a Hub de creació/Viver d’empreses al servei dels interessos de ciutat”.

 Activitats dissabte 14 (Mostra d’entitats)No hem sol·licitat permís per a participar-hi, ho farà la Marta d’AFOCA en una reunió que ha d’anar. [Com que l’acta es passa dos dies després, adjuntem ja la resposta de la Marta: "Si no ens accepten, hi anirem igualment a repartir octavetes i a recollir signature.
AgitacióEs farà un sol cartell amb tots els lemes que es van passar a l’última assemblea. Caldrà fer-lo aviat i encartellar-lo ràpid.hi ha hagut una negativa rotunda, el fet de no tenir una identitat jurídica, és motiu de no acceptació. Val a dir però que s'han posat altres exemples de grups - no entitats, que compartiran carpa amb altres associacions"]

Tema reunionsDavant les limitacions personals amb el temps, es demana que les reunions no siguin setmanals. En general sembla bé a tothom, tot i que es diu que ara és el moment d’apretar per la urgència de tot plegat. La propera setmana no es convoca, la següent serà el dia 17 de juny.

You must be logged in to post a comment.