Web 2006-2010

Visita la web anterior de la Plataforma.

AL TERCER ANY… ESCORRIALLES PER A CONGRÉS-INDIANS

  dimarts 25 de juny de 2013 

Ja fa dos anys que va començar el mandat de CiU a l’Ajuntament de Barcelona, i tot just quan comença el tercer any de la legislatura, es van a posar en marxa algunes obres per tenir alguna cosa que inaugurar abans del maig del 2015. 

Arriben justets, però arriben. 
La setmana passada el Regidor Blasi va fer un balanç de dos anys de mandat (com sabeu al nostre barri no s’ha fet cap inversió a excepció de l’adaptació del local de l’Associació de Veïns), i la previsió d’inversions fruit del pacte PP-CiU pel proper any. A Congrés-Indians l’única despesa rellevant és el desbloqueig de les obres de l’edifici de la grada del Canòdrom, que començaran la propera tardor amb l’objectiu posat en la seva inauguració l’any de les eleccions municipals, el 2015.  

La resta, petit manteniment i res més.  

En el dossier de premsa presentat, hi figuren arranjaments de diversos trams de voreres (o sigui, pedaços) als carrers d’Alexandre Galí, Pinar del Rio (per cert, batejat en el document com “Pilar del Río“), Cardenal Tedeschini i Campo Florido (carrers del barri del “Congrés” segons el dossier. Sembla que obliden Indians en el nom del barri.                                         Foto del 20/06/2013. Segons el Districte, això ja no passaEsperem que en el cas de Cardenal Tedeschini arreglin definitivament l’aparcament de camions que envaeixen la vorera malmetent-la i dificultant el pas dels vianants (us recordo que a una pregunta nostra sobre el tema ens han contestat que això ja no passa. Mireu la foto). 

Per acabar, també anuncien que tiraran endavant la redacció del projecte de remodelació del local de l’Associació de Veíns. Sense previsió de terminis, però, per a fer la inversió. 

Publicat per Enric Fernández-Velilla .

You must be logged in to post a comment.