Web 2006-2010

Visita la web anterior de la Plataforma.

El desallotjament dels acampats davant la Borsa se salda amb 36 identificacions

A les set de la tarda, s’ha convocat una altra manifestació davant l’ens financerUna desena de persones han estat traslladades a les comissaries perquè no duien la documentació

Barcelona ACN

Els Mossos d’Esquadra han identificat 36 persones del grup que ha estat desallotjat aquest dilluns al matí del davant de la Borsa de Barcelona, on unes desenes de persones han passat la nit. Un cop se’ls ha fet fora del davant de l’edifici, els activistes han fet una marxa pel passeig de Gràcia cridant consignes contra el sistema financer, al qual culpen de la crisi. A la confluència amb l’avinguda Diagonal han tallat el trànsit i han entrat a una sucursal del Deutsche Bank per llençar també les seves consignes. A les set de la tarda, hi ha convocada una altra manifestació davant la Borsa.

Dels 36 identificats, 26 ho han estat al mateix carrer. Deu persones més han estat traslladades a diferents comissaries perquè no duien documentació. Un cop identificades, se les ha deixat marxar.

Els “indignats” havien acampat la nit de dissabte i diumenge, responent a la crida llençada des de Nova York per la iniciativa Occupy Wall Street. Una vintena de ciutats com París, Milà o Atenes també han estat escenari de protestes.

Notícies relacionades

El Punt Avui
19-09-2011

You must be logged in to post a comment.