Web 2006-2010

Visita la web anterior de la Plataforma.

La Comissió d’Economia aprova un segon paquet d’inversions de 93 milions d’euros

Llum verda a un segon paquet d’inversions al consistori. D’entre elles, al Districte de Sant Andreu, n’hi haurà a: Fabra i Coats; construcció del Centre Cívic i Casal de Gent Gran de Baró de Viver; clavegueram a la Sagrera; carretera de Ribes, a Trinitat Vella; el Pla Especial PERI Trinitat-Madriguera amb un muntant total d’1.478.871 milions d’euros.

La Comissió d’Economia, Empresa i Ocupació ha acordat destinar 93 milions d’euros a un paquet d’actuacions repartides per tota la ciutat. Durant el 2013, Barcelona disposarà de 347 milions per a inversions.

És fruit d’un acord amb el PP que s’ha portat a votació a la Comissió d’Economia, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament

La tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens, ha destacat que permetrà “tirar endavant les inversions necessàries perquè Barcelona mantingui el seu dinamisme, amb un acord que respon als objectius d’equilibri territorial i de sostenibilitat pressupostària”. Aquest paquet d’inversions inclou altres actuacions urbanístiques, com ara la reforma de l’avinguda Diagonal, el passeig de Gràcia o la Via Augusta. I també preveu la reforma i rehabilitació d’equipaments municipals, com ara l’escola Univers, la Biblioteca Mercè Rodoreda, el Mercat de la Sagrada Família, entre altres.

Amb aquesta aprovació en comissió es fa el primer pas per donar llum verda a aquest nou paquet d’inversions que, amb tota probabilitat, es presentaran al plenari del mes de maig.

Aplanar el camí per a l’aprovació dels pressupostos

Recasens ha destacat que en aquests moments de dificultat “no hi ha millor instrument de política econòmica i de prestació de serveis que disposar de la potència que suposa destinar 347 milions d’euros a inversió”. També ha apel·lat a la responsabilitat de tots els grups, “tenint en compte que d’aquí a pocs mesos ens trobarem de nou debatent sobre una nova proposta de pressupost”. I també els ha demanat consens i diàleg.

Els 93,2 milions que recull l’expedient aprovat inicialment avui es finançaran amb més ingressos provinents de l’avançament de la participació d’ingressos de l’Estat (PIE).

Obrir document PDF
Llistat d’actuacions

Districte Municipal de Sant Andreu
Publicat el 26/04/2013

You must be logged in to post a comment.