Web 2006-2010

Visita la web anterior de la Plataforma.

BCN Decideix rebutja la confrontació amb la Falange i crida la població a respondre votant

El portaveu de la consulta del 10-A, Alfred Bosch, assegura que posaran el vídeo en mans de la policiaNega les acusacions de la Falange sobre que sigui possible votar si es viu fora de Barcelona

Mar Ferrando

El portaveu de Barcelona Decideix, Alfred Bosch, ha rebutjat el vídeo i les acusacions de La Falange sobre l’organització de la consulta sobre la independència del 10 d’abril. En el vídeo la Falange titlla “de fills de puta” els qui “persegueixen la fragmentació d’Espanya”.

Bosch ha rebutjat “qualsevol mena d’acte violent, ja sigui física o verbal” i considera que la millor reacció a l’agressió de la Falange o de qualsevol altre grup és “anar a votar” el pròxim 10 d’abril. En tot cas, Bosch ha anunciat que l’organització posarà en mans de la policia el vídeo perquè “investigui si hi ha cap falta o delicte i que, si s’escau, ho posi en mans del jutge”.

Bosch ha qualificat de “fals” l’acusació de la Falange de falta de “fiabilitat”, assegurant que si es viu fora de Barcelona també es pot votar a la consulta.
“En el vídeo no es presenta cap prova” perquè no es veu que la persona que mostra el carnet de Cornellà de Llobregat vagi realment a votar. I ha reptat qualsevol persona a “anar a votar i provar” de fer-ho sense un paper que justifiqui que es resideix a Barcelona.

Avui.cat
31-03-2011

You must be logged in to post a comment.