A LA SEGONA VA LA VENÇUDA… O NO

Segueix sense ser una solució completa
Com ja sabeu, fa mesos que ens queixem de com aparquen grans camions al barri
 

En especial al tram de Cardenal Tedeschini entre Concepción Arenal i Pardo. En la reunió sobre mobilitat del 13 de març de 2014, el gerent del Districte Salvador Coll es va comprometre a mirar de donar una solució. El primer intent va fracassar perquè la col·locació d’unes tanques es va fer sobre la vorera i no una mica més avançades, tal i com s’havia acordat. Ara, uns mesos després sembla que a la segona va la vençuda, i les tanques s’han mogut cap a la calçada.
Segueix sense ser una solució completa per la manera com s’ha acabat: el problema s’ha traslladat a la vorera del davant, on els camions segueixen aparcant amb una o dues rodes sobre l’espai dels vianants. A més s’han perdut un grapat de places d’aparcament al carrer. No és aquesta solució la que demanàvem, sinó que els cotxes seguissin aparcant en semi-bateria, estrenyent més el pas de vehicles, per evitar que aquests camions puguin ocupar mitja calçada suposant un risc per al trànsit.

En fi, encara tenen temps d’acabar la feina començada i de fer-la bé. També seria molt interessant que fessin accessible a cadires de rodes el nou espai creat rebaixant la vorera en l’inici, davant de la porta de l’aparcament de la cantonada amb Concepción Arenal.

 
Publicat per Enric Fernández-Velilla
3 -02 -2015

Leave a Reply