ACTA CONSELL DE BARRI: NAVAS FEM BARRI

3 de març de 2011 a les 19:00 hores

Com és habitual, els punts de l’orde del dia van quedar absolutament difuminats i a la voluntat dels membres de la taula. La Regidora va decidir portar a l’arquitecta de la plaça Islàndia per fer-nos un discurset i exposició, fet que, NO TOCA ALS CONSELL DE BARRI í  amb la mala fortuna que la senyora no ha trepitjat la plaça des de fa molt temps i la meitat de les coses que va esmentar JA NO HI SÓN.

Desprès una altra exposició sobre la plaça de la Guineu, tot i que la setmana passada es va fer una sessió informativa sobre aquest tema, o sigui NO TOCA AL CONSELL DE BARRI, i agri debat amb veïnes de la Rambleta de la Guineu per la qüestió de sempre: PERQUÈ ES VA FER AQUESTA PERMUTA QUE NO HA BENEFICIAT EN RES AL BARRI DE NAVAS. Ens parlaven del bé general …. però en aquest cas NO HI HA BÉ GENERAL per al nostre barri, el consistori sabrà on ha anat a parar aquest bé.

Ens vam posar en matèria del Consell passades les 20h. Ves a saber perquè es molesten a passar-nos un ordre del dia si desprès s’ho passen tot pel “forro”, perdoneu …. però … algú ho havia de dir …..

Com que aquest és el darrer consell abans de les eleccions, la regidora va fer un discurset d’agraïment, que ens va sonar a comiat. Vam aprofitat l’avinentesa  per agrair-li la seva predisposició amb nosaltres, de fet, ha estat l’única regidora amb la que hem pogut parlar, els antecessors (Sr. Hereu i Sra. Jaurrieta) sempre ens van menysprear bastant! 

Van dir:
–        Escola bressol de les casernes s’obrirà al febrer 2012 amb 81 places i es dirà ELS PATUFETS DE NAVAS
–        Els habitatges de joves i avis, també s’inauguraran progressivament durant el 2012
–        Reunió de la Comissió de seguiment del menjador prevista per l’abril
–        Van parlar de les festes del Barri
–        Obra plaça de la Mainada: aturada per fallida de la constructora

 I finalment el nostre torn:

 • Fanals Plaça Islàndia: vam donar les gràcies per la rapida actuació i treure tots els fanalets . Però es deixaran els pegots  al terra ? S’està valorant que fer-hi, no es deixaran els pegots.
 • BRUTÍCIA GENERALITZADA PER TOT EL BARRI: caques gossos / vores contenidors Ho saben, enviaran gent per informar als incivics.
 • Barana davant Escola Octavio Paz, NO ES SEGURA, massa espai entre baranes  Se solucionarà en breu! Ens preguntem, com pot ser que cap tècnic revises l’obra un cop acabada i com ningú ho havia detectat. Hauran pagat a l’empresa instaladora ??? HAUREM DE TORNAR A PAGAR AMB DINERS PÚBLICS AQUESTA XAPUSSETA ???????????
 • Pla Comunitari Navas, volem saber si n’Hi ha més al districte i si es farà alguna cosa més que organitzar festes: N’hi ha un a Baró de Viver – L’objectiu del PC és augmentar el teixit social propi del barri i així poder dinamitzar el barri com a tal.
 • Instal·lació antic Cap Sant Martí, volem saber que hi ha en funcionament?? Ens informaran
 • Distribució d’espais locals centre cívic, que comptin amb la nostra Associació de veïns. Ens assegura que ens tindran en compte.
  RECORDAR  SOL·LICITUDS FETES ENS DARRERS CONSELLS DE BARRI:  PENDENT
 • Il·luminació triangle carrer Palència/Espronceda S’hi posa un focus i una farola aquesta setmana
 • ACTUALITZAR INFO Plànols Serveis socials Metro Navas: nomès 2 centrals. Ams 2 actualitzats és suficient …. si la resta de panell no estan actualitzats NO PASSA RES.
 • Cartell amb el nou nom a la plaça Maria Soteras … PENDENT
 • Panell informatiu de l’ajuntament, tancat: Plaça Maria Soteras S’HAN CONFÒS AMB LA PLAÇA Moragas, bbbuuufff !!!
 • Parc per als avis amb estris per fer gimnàstica ?? Ho estudiaran
 • Pisos socials a Navas: volem saber s’hi hi ha …i quanta gent hi viu en total ens enviaran la info per escrit
I a les 21:00 marxem del consell, amb un mal temps del dimoni i un fred que pela! 

Informació calenteta i acabada de sortit dels  jutjats :

Els veïns i veïnes de la Rambleta de la Guineu han guanyat el judici que havien interposat a l’ajuntament de Barcerlona.–Adjuntem còpia de la sentencia-

Una petita GRAN victòria … el David- veïnal conta el Goliat– municipal !!

Les nostres congratulacions, sabem del vostre esforç i constància !!

Navas fem Barri
29-03-2010

Leave a Reply