El 24 de JULIOL, CONSELL DE BARRI

Ahir a la tarda es va celebrar el Consell Ciutadà de Districte, a on el regidor Raimon Blasi (CiU) havia d’explicar el projecte de Pla d’Actuació del Districte (PAD) per als propers anys, que s’ha de sotmetre ara a una ronda de negociacions amb les altres forces polítiques i entra en període d’informació pública.
La presentació va ser tan superficial i poc concreta que el president de l’Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar, Genís Pascual, va haver de preguntar si els farien arribar algun document amb les mesures més concretes i desglosades, perquè amb el que presentaven ahir no se’n podien fer una idea del que vol fer el govern municipal.
Doncs bé, el proper 24 de juliol a les 19h tindrem una sessió extraordinària del Consell de Barri de Congrés-Indians per tal que l’equip de govern ens vingui a explicar el document del PAD i com afectarà el barri de Congrés-Indians. De moment el que sabem és que no volen fer els equipaments del Canòdrom i ja veurem què passa amb la resta de projectes del barri, com el local de l’Associació de Veïns o l’ampliació del Ferran i Clua i l’Alzina.
Publicat per Enric Fernández-Velilla
26 de Juny 2012
 
YO, TAMBIEN ESTABA
La Audiencia publica empezo puntual  y como viene siendo habitual con vecinos y vecinas en la calle, custodiados o vigilados por la guardia Urbana, es la tercera Audiencia Publica que me encuentro con esta situación, el publico en la calle protestando y los privilegiados dentro.
Una vez mas ha sido una copia de las anteriores que se han venido haciendo, los vecinos (cada vez menos) hacemos las preguntas y rl Sr Regidor, contesta a lo que le parece, para el si que lo hace pero para la mayoria de los vecinos que estan esperando,  la respuesta no llega o es tan difusa que no se entiende.
Algunas preguntas: cual es la hoja de ruta de este distrito,  se piensa seguir con el Plan de Ascensores, cuando piensan dar respuesta a las propuestas del PAD.,  cual es el presupuesto para el barrio de Congres-Els Indians, que piensan hacer con el Canodromo, que actuaciones tienen previstas llevar a cabo en el mencionado barrio.
Pues bien, preguntas  sencillas pero sin respuesta.  Ahora  nos comunican segun dice el Sr.Velilla que el proximo 24 de Julio Tendremos un Consell de Barri  EXTRAORDINARIO  ¿ para que? si todos son iguales y acabamos hablando de lo mismo.
Espero que ne esta ocasión informen como es debido y respondan las preguntas que tan habilmente saben evitar.
Jordi Flores
Plataforma  Veïns afectats Barri Congrés
29 de Juny 2012

Leave a Reply