EL PSC PORTA L’APARCAMENT A CONGRÉS-INDIANS AL PLENARI DEL DISTRICTE

EL PSC PORTA L’APARCAMENT A CONGRÉS-INDIANS AL PLENARI DEL DISTRICTE

La situació de l’aparcament de vehicles al nostre barri és cada vegada més insostenible. Com ja hem explicat diverses vegades, els dos darrers anys ha empitjorat considerablement. Les causes són diverses, però especialment els darrers mesos la prohibició d’aparcar als carrers de Santapau, Emili Roca, Malgrat, Pardo i Antoni Costa, hanincrementat molt la pressió sobre l’aparcament a Congrés-Indians.
 Per acabar-ho d’adobar, a La Sagrera estan a punt de desplegar l’Àrea Verda, que alliberarà llocs al barri veí però incrementarà encara més els vehicles al nostre.
Ja heu vist com l’incivisme de camions i turismes està envaïnt els nostres carrers. Aquí ho portem denunciant molts mesos. I el Districte de Sant Andreu volia abandonar el projecte d’aparcament soterrani a la plaça del Canòdrom!.
Vist aquest empitjorament de la situació el PSC presentarà una pregunta en el plenari del dia 9 de novembre (Seu del Districte a Plaça Orfila, 19h), demanant què pensa fer el govern del Districte per millorar la situació, vist que des que va començar la legislatura ha empitjorat de manera ostensible.
A veure què ens contesten. De moment els oferim unes idees: Vigilar que els camions no aparquin sobre les voreres ni obstaculitzin el trànsit (això faria que busquessin llocs més adients per a les seves dimensions), retirar cotxes abandonats (només a la plaça del Cardenal Cicognani n’he comptat dos), 0acabar amb els abusos d’un propietari d’Alexandre Galí que té almenys 1o cotxes entre aquest carrer i Felip II (cotxes vells, que fa anys que no tenen la ITV passada), planificar l’aparcament del Canòdrom (amb places a preus assequibles).  
Publicat per Enric Fernández-Velilla
dijous, 4 desembre de 2014
En reuniones de la Taula de treball sobre el Canodromo ya se pedia un aparcamiento subterraneo en la plaza de Canódromo, si hacemos memoria el Ayuntamiento  hizo un proyecto para el Parking subterraneo que despúes de varios años intentando negociar equipamientos para el Barrio el propio Ayuntmiento lo desestimó.
Se han retomado las negociaciones con la AA.SS. de vecinos y la taula de Treball del Canodromo, es comprensible ya que entramos en periodo de elecciones y hay que intentar dar la sensación de que se hace algo por el Barrio cuando la realidad es bien distinta no hacen nada por el Barrio y si no fuese por las asosiaciones vecinales  el barrio pasaria sin pena ni gloria.
 
la degradacion es eviente la suciedad salta a la vista, el aparcamiento, el incivisvo aparcando, los bares con sus terrazas ruidosas etc,etc,  todo esto y mas,que tantas veces y en tantos Cosell de Barri se ha denunciado y acambio solo hemos recibido promesas del Sr. Regidor del Districte y sus acolitos, que despúes no se cumplen y si se hace   algo, deprisa y mal.
Els veïns i Veínes del barri del Congres,  estem abandonats i tenim molta paciencia pero algun día s’ acabará i de res serviran les promesas, teniu els dias contats per la vostre inaficasia en el Barri.
No volem l’Àrea Verda de aparcament, pagem masas diners i ja nia prou.
 
Jordi Flores
President de la Plataforma de Veíns Afectats del Barri del Congrés
10-12-2014

Leave a Reply