Farts del PSC a Barcelona

 

Benvolguts veïns i veïnes de Barcelona!

 

Us fem arribar a questa carta per fer-vos partícips i convidar-vos a una idea, per unir-nos les diferents plataformes de Barcelona.
Com som molts grups els que protestem de manera separada contra aquest ajuntament, hem pensat en fer una actuació conjunta.
 
¿En que consistiria? En fer un vídeo clip on, mentrestant sona una cançó amb la lletra adaptada de protesta, les imatges serien de cada una de  les nostres plataformes mostrant un missatge/pancarta del que portem temps reclamant.
 
Per exemple, la Plataforma del Parc de Joan Miró sortirà amb les seves pancartes amb una visió del parc il.legal de bombers, imatges del carrer Robadors o qualsevol altre indret amb les pancartes de Raval per viure, el Passeig Sant Joan amb els problemes pertinents…
Aquest videoclip es penjaria a you tube, a cada pàgina,blog… i faríem difusió.
Us comentem que a data d’aquest email ja hi ha 8 plataformes adherides a aquesta idea, i volem que participeu.
Per tant demanem que el vostre portaveu es posi en contacte amb nosaltres per poder ampliar les idees, les explicacions pertinents, tenir les reunions degudes i que aporteu la vostre idea!
 
Voldriem fer una reunió amb els portaveus de tots els grups en unes dues setmanes per aclarir temes i programar la gravació i la temàtica.
Moltes gràcies i esperem la vostre resposta.
 
 
Rebut avui 9-03-2011
al correo de la Plataforma del Barri del Congres

Leave a Reply