La AAVV informa desls propers actas al barri

Hola,
com ja us vaig dir en el darrer correu, el 12 de març es fa una inauguració pel barri del Parc de Recerca Creativa. És interessant per que, a banda d’activitats per a infants, es faran visites guiades a l’interior i explicació dels projectes que ja s’estan portant a terme. Podreu veure ho i resoldre dubtes sobre el funcionament.
És una oportunitat pels veïns per conèixer què passa dins del canòdrom, que possiblement no es tornarà a donar. Per aquest motiu,  crec que és important que feu difusió i que arribi al màxim possible. Les escoles, per exemple, les podrieu passar a les AFAs, que són els veïns del barri.
En quant al 10 de març, la inauguració és institucional i l’organitza directament l’ICUB amb el districte. El fòrum serà limitat per que es fara a la sala d’abaix. Però el dia 12 és obert a tothom.
Hola,
segons ens ha comunicat el districte, es farà una inauguració oficial amb premsa, polítics i entitats (tots amb invitacions, fòrum limitat) el dia 10 de març cap a les 19h.
I el dia 12 de març es farà una acte inaugural pels veïns del barri. S’està organitzant però segurament haurà portes obertes amb presentació dels projectes que hi ha ara al canòdrom. Hauran més actes. Quan els tinguem clar, us informaré.
Aprofito per convidar-vos a un acte de presentació del llibre L’últim canòdrom de  Xavier Martí i Josep M Cadena. En Xavier Martí és veí del barri i un excel·lent fotògraf. Us animo a venir i a fer difusió de la presentació.
I també aprofito per recordar-vos la recollida de signatures pel pavelló esportiu. Us vaig enviar carta en l’anterior correu. Teniu de temps fins el 18 de març. No us oblideu!
*******************************************************************************************************************************
Bona tarda,
el passat 8 de gener es va fer una roda de premsa al canòdrom per presentar la nova empresa gestora del Projecte Canòdrom. Es diu Incubio. Us adjunto en aquest correu el dossier de premsa que es va repartir. Vam assistir l’AV La Sagrera i l’AV Congrés- Indians. Tot segueix amb el pla previst de finalitzar les obres al juliol del 2015 i iniciar el funcionament del nou  equipament.
En la passada taula de treball del canòdrom del 9 de desembre 2014, adjunto acta, es va quedar d’acord que s’iniciaria el grup de treball amb ICUB, la Sra Ines Garriga i el seu equip. Bé, hem tingut la primera trobada ahir 2 de febrer. Us faré cinc cèntims de la reunió.
També vaig dir que al febrer faríem una taula de treball amb l’equip de BCN Juga per tal d’explicar nos la seva experiència dins de BCN Lab. És un cas pràctic i que s’està desenvolupant a les escoles del barri i altres àmbits. La gent de BCN Juga s’ha avingut a venir al barri i explicar nos en que està treballant, la qual cosa es
d ‘agrair.
Per parlar ne de tot plegat, convoco la taula de treball el 17 de febrer a les 19h al Casa de Barri Manigua.
****************************************************************************************************************
Hola,
ahir 1 de febrer el Parc de Recerca Creativa al canòdrom es va posar en marxa. La comissió de seguiment de la taula hem tingut ja dos reunions amb ICUB, INCUBIO i el districte per parlar de diferents aspectes. Avui mateix hem tingut una reunió per parlar de procediments de treball que establirem ara amb ells, i també per la propera inauguració que volen fer a finals d’aquest mes.
Per aquest motiu, us convoquem el proper dimarts dia 9 de febrer  al Casal de barri Manigua a les 19h. Us explicarem la situació i la línia de treball que seguirem a partir d’ara. Com sempre, el diàleg està obert amb ells i caldrà anar perfilant diferents aspectes que ara mateix estan sobre la taula.
Si us plau, confirmeu assistència.
Gràcies
Betlem Ayúcar
Presidenta de l’AVV Congrés-Indians
Presidenta de la Taula d’Entitats Canodrom

Leave a Reply