Nous equipaments esportius al Turó de la Peira i la Sagrera

El barri del Congrés Indians no interessa a ningú  del  Ajuntament ni del districte.
Un altre cop ens han meni’ns preat.

De tots en coneguda la falta de equipaments per el barri y la feina que a fet la taula de Treball del Canòdrom, creada per la AAVV.
Ja en el seu dia ens desaran sense el edifici del Canòdrom, dient que era equipament de ciutat i un munt de coses que varen di que farien, però per el barri res de res,
Ara novament un altre bufetada, el equipaments es fan a altres barris, en el proper article veureu a on estan els interessos del Ajuntament.

No es solament els equipaments sinó també la incomunicació del barri,Transports de Barcelona am la connivència del Ajuntament i el seu pla octogonal ens deixaran sense la línea 20 ,que ja va substituí la emblemàtica línea 18 desapareguda de la nit al dia.

Es hora de posar-se dempeus i crida fort PROU el barri lluitarà per tot el que cregui just i necessari.

PER UN BARRI DIGNE I BEN COMUNICAT

ELS VEÏNS D`EL CONGRÈS INDIANS DEMANEM:

1 –La no eliminació de la linea 20, ja que implicaria la incomunicació  en Bus amb el Cap Maragall i L`Hospital de Sant Pau

2 – Volem que la linea V27 tingui una freqüencia de busos d`acort amb el volumen de passatgers que soporta.

3 – Demanem que l`estació de Maragall L4-l5 s´adapti perque els viïns dels barris voltants i tot el passatge que utiliza l´intercambiador per anar

a l´hospital de Sant Pau i Vall de Hebron no tobin cap barrera arquitectònica

Plataforma de Veïns afectats del Barri del Congrés
Jordi Flores

Nous equipaments esportius al Turó de la Peira i la Sagrera

dissabte, novembre 12, 2016 – 12:20

Es tracta de la piscina municipal i la pista poliesportiva noves del Turó de la Peira, a Nou Barris, que ja s’han començat a construir, i del triple pavelló poliesportiu Camp del Ferro, que està previst que es comenci a edificar durant l’últim trimestre del 2017 a la Sagrera, al districte de Sant Andreu.
Al Turó de la Peira ja han començat els treballs que permetran renovar la piscina municipal i la pista poliesportiva antigues, enderrocades aquest estiu. Les obres permetran que el barri disposi d’unes instal·lacions esportives de qualitat i garantiran el desenvolupament de projectes socioesportius que promouen la cohesió i la integració socials, com el que duu a terme el Club Montsant amb infants de la zona.

Les obres de la piscina i la pista poliesportiva noves duraran dos anys, i es preveu que s’acabin el novembre del 2018. El projecte constructiu aposta per convertir aquest entorn en un gran espai verd, on hi haurà la piscina i la pista poliesportiva noves, i per millorar la comunicació entre els carrers de Sant Iscle i del Doctor Pi i Molist. El pressupost és de 10 milions d’euros i la zona d’actuació és de 4.407 metres quadrats.

Mentre durin les obres, els abonats gaudiran de tarifes especials als centres esportius més propers.

Poliesportiu Camp del Ferro

A Sant Andreu l’Ajuntament construirà un triple pavelló poliesportiu, que s’edificarà en una part de la parcel·la de 26.600 metres quadrats destinada a equipaments i zona verda, en concret la part situada al carrer del Pare Manyanet, 40.

En aquest equipament nou es podrà practicar bàsquet, futbol, hoquei sobre patins o patinatge artístic, entre molts altres esports. En total disposarà de 7.600 metres quadrats de superfície construïda.

El poliesportiu nou donarà servei a les entitats de la zona i cobrirà la necessitat de reubicar les associacions esportives del barri Club Patí Congrés i l’Associació Esportiva Sant Andreu.

Es preveu que les obres d’edificació del nou poliesportiu comencin durant l’últim trimestre del 2017, i el termini previst d’execució és de divuit mesos.

https://premsa.bcn.cat/wp-content/plugins/af-tell-a-friend/af-tf-window.php

Districte de Sant Andreu

dissabte, novembre 12, 2016 – 12:20

Leave a Reply