Web 2006-2010

Visita la web anterior de la Plataforma.

EXPOSICIÓ DE FOTOS, MEMÒRIA FOTOGRÀFICA 1953 -2013 60 ANYS D’HISTÒRIA

Les entitats es mouen amb les celebracions dels 60 anys del barri. Comencen els preparatius per muntar un recull de fotografies històriques del Congrés, i AFOCA fa una crida a veïns i veïnes perquè aporteu material: A continuació teniu el text de la convocatòria:

 “El projecte neix amb la finalitat de recuperar la memòria històrica del Congrés, a partir dels records  

de la gent que hi viu o que hi ha viscut i dels documents i fotografies que anirem recopilant amb la participació de tots els que hi estiguin interessats, entitats i  veïns .

Les vivències de tots ens permetran conèixer millor el lloc on vivim i on hem viscut, i alhora, enfortir les relacions humanes i el sentiment de pertinença entre tots nosaltres.

Per dur a terme aquest projecte , volem comptar amb la col•laboració de veïns i veïnes que ens aportin testimonis i vivències individuals i col•lectives. Necessitem la teva col•laboració per fer que aquesta iniciativa, sigui una realitat.

Volem continuar festejant amb alegria el 60è aniversari del Congrés, totes i tots tenim imatges , records i experiències . Volem engrescar  a tots els que vivim o hem viscut al Congrés a participar i a compartir emocions.

 Com ho farem ?

En principi estem creant un grup per dinamitzar aquesta proposta, recordem que el 60è aniversari és una data important i volem conservar els testimonis, els records i les vivències individuals i col•lectives  PER COMPARTIR-LES.

 Què farem ?

Volem parlar i expressar-nos mitjançant les imatges i enregistraments dels testimonis de les persones, d’afers quotidians, de les cases on vivíem i de com són ara, dels carrers com eren i com són, de les festes, de les  tradicions…

 Com pots participar-hi ?

Recordes com era el barri fa uns anys o com es vivia? Coneixes alguna història o anècdota vinculada al Congrés? Guardes diaris, propagandes, fotografies, etc. que tinguin a veure amb el nostre barri?”

 Enric Fernández-Velilla

***********************************************

Benvolguts tots !
Ens adrecem a vosaltres per presentar-vos el Projecte Memòria fotogràfica del Congrés !
El projecte neix amb la finalitat de recuperar la memòria històrica del Congrés, a partir dels records de la gent que hi viu o que hi ha viscut i dels documents i fotografies que anirem recopilant amb la participació de tots els que hi estiguin interessats, entitats i veïns .
Les vivències de tots ens permetran conèixer millor el lloc on vivim i on hem viscut, i alhora, enfortir les relacions humanes i el sentiment de pertinença entre tots nosaltres.
Per dur a terme aquest projecte , volem comptar amb la col·laboració de veïns i veïnes que ens aportin testimonis i vivències individuals i col·lectives. Necessitem la teva col·laboració per fer que aquesta iniciativa, sigui una realitat.
Volem continuar festejant amb alegria el 60è aniversari del Congrés, totes i tots tenim imatges , records i experiències . Volem engrescar a tots els que vivim o hem viscut al Congrés a participar i a compartir emocions.
 Com ho farem ?
En principi estem creant un grup per dinamitzar aquesta proposta, recordem que el 60è aniversari és una data important i volem conservar els testimonis, els records i les vivències individuals i col·lectives PER COMPARTIR-LES.
 Què farem ?
 Volem parlar i expressar-nos mitjançant les imatges i enregistraments dels testimonis de les persones, d’afers quotidians, de les cases on vivíem i de com són ara, dels carrers com eren i com són, de les festes, de les tradicions…

Com pots participar-hi ?
Recordes com era el barri fa uns anys o com es vivia? Coneixes alguna història o anècdota vinculada al Congrés? Guardes diaris, propagandes, fotografies, etc. que tinguin a veure amb el nostre barri?
 Ben segur que tenim alguna cosa per compartir amb totes les persones que formem part d’aquest barri, el barri on hem nascut … el barri que ens ha vist créixer !
 Ens trobaràs tots el dimarts de 6 a 8 a l’Associació Afoca, C/. Cardenal Tedeschini,67.
 VINE A COMPARTIR LES TEVES IMATGES I RECORDS !
l’Equip dinamitzador de la Comissió Memòria fotogràfica del 60è aniversari!
 Nota: els materials seran escanejats i retornats en el mateix moment.
 L’equip d’Afoca.

You must be logged in to post a comment.